Konfirmationsmenu 2020

Nordsjællands Konferencecenter

Vælg 1 forret, 2 hovedretter, 1 kartoffel, 1 sauce, 2 salater, 1 dessert

Forretter

Varm røget laks med hvide asparges, lakserogn og friske urter, toppes med hjemmelavet urte mayo

Røget andebryst med brændt løg pure, havreflager og syltede jordskokker

Carpaccio med parmesan og friske urter

Hovedretter

Langtidsstegt kalve culotte med timian

Bavette af mørt amerikansk okse (+45 kr./ cuvert)

Helstegt oksefilet stegt med frisk krydderurter

Langtidsstegt mørt Kylling bryst med pesto og parmesan

Langtids braiseret Svineskank marinerede i barbecue sauce

Kartofler

Nye kogte kartofler vendt i smør og persille

Flødekartofler

Pommes Anna (pommes pres)

Saucer

Rødvinssauce

Svampesauce

Bearnaisesauce

Salater

Tomatsalat med variation af tomat, mozzarella og basilikum

Klassisk broccolisalat med bacon

Grønkåls salat med ristede rodfrugter

Pasta salat med rød pesto

Dessert

Gauteau Marcel med sukker syltede rabarber og vanilje skyr

Dansk Rødgrød med friskebær og fløde

Æblekage med friskebær og syrnet creme fraiche

Nordsjællands Konferencecenter, Gydevang 39-41, 3450 Allerød, Tlf.: 4813 0240

Download konfirmationsmenu 2020