Konfirmationsmenu 2020
Nordsjællands Konferencecenter
Vælg 1 forret, 2 hovedretter, 1 kartoffel, 1 sauce, 2 salater, 1 dessert
Forretter
Varm røget laks med hvide asparges, lakserogn og friske urter, toppes med hjemmelavet urte mayo
Røget andebryst med brændt løg pure, havreflager og syltede jordskokker
Carpaccio med parmesan og friske urter
Hovedretter
Langtidsstegt kalve culotte med timian
Bavette af mørt amerikansk okse (+45 kr./ cuvert)
Helstegt oksefilet stegt med frisk krydderurter
Langtidsstegt mørt Kylling bryst med pesto og parmesan
Langtids braiseret Svineskank marinerede i barbecue sauce
Kartofler
Nye kogte kartofler vendt i smør og persille
Flødekartofler
Pommes Anna (pommes pres)
Saucer
Rødvinssauce
Svampesauce
Bearnaisesauce
Salater
Tomatsalat med variation af tomat, mozzarella og basilikum
Klassisk broccolisalat med bacon
Grønkåls salat med ristede rodfrugter
Pasta salat med rød pesto
Dessert
Gauteau Marcel med sukker syltede rabarber og vanilje skyr
Dansk Rødgrød med friskebær og fløde
Æblekage med friskebær og syrnet creme fraiche