Konfirmationsmenu 2019
Nordsjællands KonferenceCenter
Vælg 1 forret, 2 hovedretter, 1 kartoffel, 1 sauce, 2 salater, 1 dessert
Forretter
Tarteletter med høns i asparges
Oksecarpaccio med rucolasalat, parmesan og nødder
Røget laks med asparges og krydderurtecreme
Hovedretter
Langtidsstegt kalveculotte med timian
Sprødstegt unghane roulade med krydderurtefars
Helstegt oksefilet stegt med pesto
Bavette af mørt amerikansk okse (+kr. 35 / kuvert)
Kartofler
Nye kogte kartofler vendt i smør
Flødekartofler
Pommes Rosti med persille
Pommes Anna (pommes pres)
Saucer
Rødvinssauce
Svampesauce
Bearnaise sauce (+kr. 35 / kuvert)
Salater
Fransk salat med bacon, ærter, rødløg vendt i ”mormor” dressing
Tomatsalat med rødløg og feta samt olie/eddike dressing
Pastasalat med basilikumspesto og rucola
Klassisk broccolisalat med bacon og rosiner
Dessert
Panna Cotta i glas med bær
Gateau Marcel med rørt is
Hjemmelavet islagkage med marcipan hertil friske bær
Tarte Tatin, fransk æblekage med vanilje is
Nordsjællands KonferenceCenter, Gydevang 39-41, 3450 Allerød, Tlf: 4813 0240