RECEPTION
Stående buffet med 8 små appetitvækkere
Vin/øl/vand ad libitum (fra bar eller buffet)
kr. 295,-
pr. person inkl. moms
2 timer / min. 50 personer
Tilkøb
Yderligere retter/timer
Velkomstdrink
Klaver
MENUKORT
(udvalg til inspiration)
FISK
Lille toast toppet med tatar af røget norsk fjordlaks, syrligt æble og creme fraiche
Hakiki stegt tun, wasabi, rødbede, krydderurter og ørredrogn
Store rejer på spyd marineret i chili, ingefær og hvidløg
Mousse af røget hellefisk med butterdejstapanade på hjertesalat
FJERKRÆ
Hot wings af kylling serveret med spicy tomatsalsa
Soja / peanutbutter marineret kyllingespyd
KØD
Spyd af oksefilet a la thai med kokoscreme
Gravad okse inderlår anrettet på toast med rucola, parmesanost og langtidsbagte tomater
Frikadeller med løvstikke serveret med tzatziki
Bruschetta med serranoskinke, pesto, mozzarella
VEGETARISK
Lille spyd a la caprese med semidried tomat, bøf mozzarella og pesto
Lille løgtærte bagt af sprød dej med pinjekerner
Grøntsagssticks af gulerod, agurk og blegselleri med mild tomatsalsa og purløgs creme
SØDT OG FRUGT
Chokolademousse med bær
Tærte med kransekagebund pyntet med sæsonens frugt og bær
Jordbær dyppet i mørk chokolade
Petitfour
OSTE
Fransk emmentaler anrettet med druer
Fourme d´Ambert anrettet på brød bagt med honning pyntet med timiansyltede løg
Lille profiterole fyldt med ostecreme og krydderurter
PRISER
Ønsker I yderligere retter tilføjet menuen, da er priserne følgende:
4 Retter / kr. 110,-
6 Retter / kr. 150,-
8 Retter / kr. 190,-
10 Retter / kr. 230,-
alle priser er inkl. moms
RING I DAG!
Kontakt os:
(+45) 48130240
konf@nokc.dk
Nordsjællands KonferenceCenter |
Scandinavian Trade Building
Gydevang 39-41
3450 Allerød